MOTIVA je tvrtka u području savjetovanja za osobni i poslovni razvoj. Uz individualne NLP konzultacije, održavamo seminare i radionice o temama psihologije komunikacije, roditeljstva, privatne i poslovne organizacije, javnog nastupa, poduzetništva.

Nudimo također usluge kreiranja, uređivanja i lektoriranja pisanih sadržaja za javne prezentacije, publikacije, web stranice i objave na društvenim mrežama (održavanje facebook stranica).

Uz ostala stručna znanja, u radu s klijentima primjenjujemo NLP – neurolingvističko programiranje, svjetski poznatu metodologiju za postizanje osobne i poslovne izvrsnosti.

NAMA JE POSAO STRAST, A VAMA?

 

koraljka2    Koraljka Martić

Dugogodišnjim radom u medijima, a kao volonterka i u brojnim edukativnim projektima, stekla sam bogato znanje i iskustvo u području komunikacije, edukacije, organizacije i vođenja. Nakon kraćeg rada u marketingu te odgoju i obrazovanju, od 1991. godine radila sam u Novom listu kao novinarka i urednica dnevnih rubrika i priloga. Godine 2013. odlučila sam iskoračiti iz okvira ustaljenog posla te pokrenuti poduzetnički projekt.

Rezultat je MOTIVA, tvrtka izrasla iz osobne motivacije i želje da pomognem drugima da nadograđuju znanje te pronađu jednostavna i djelotvorna rješenja za  uspješan i sretan život.

Diplomirana sam profesorica pedagogije, NLP Master/praktičarka, supruga i majka troje djece.

 

Leave your Comment